Arany János Iskola - Bemutatkozás Arany János Iskola - Alapfok Arany János Iskola - Szakiskola Arany János Iskola - Autisták Arany János Iskola - Szolgáltatásaink Arany János Iskola - Tagintézményei
 

50 éves lett az iskola


Segéd-Kezek módszertani magazin

VIDEÓGALÉRIA


VideóGalária


Szivárvány Szociális Alapítvány

FOTÓGALÉRIÁK

ALSÓ TAGOZAT

Intézményünk gyógypedagógiai intézmény. Szakmai munkánk elsődleges célja a sajátos nevelési igény kielégítése, a habilitáció, rehabilitáció megvalósítása sérülésspecifikus eszközök, tartalmak, terápiák alkalmazásával. Nevelési folyamataink a tanulók egyéni nevelési szükségleteire épülnek. A habilitációs/rehabilitációs céljaink megmutatkoznak a tanítás-tanulás napi gyakorlatában az órákon és a tanítási órán kívüli tevékenységben.

Az alsó tagozaton előtérbe kerülnek a tankönyvek, taneszközök helyes használata. A tanulás tanításának fontos eleme, hogy a taneszközöket a gyerekek megtanulják adekvátan használni és önállóan alkalmazni. A gyerekek tapasztalatszerzését/ismeretszerzését akkor segítjük elő maximálisan, ha azt egyéni szükségleteikhez igazítjuk. Pedagógusaink érzékenyek a tanulók egyéni különbségei iránt és törekszenek alkalmazkodni hozzá, ezért a differenciálás különböző módját alkalmazzák.

A gyógypedagógiai egészét átható habilitáció/rehabilitációs nevelés célja a tanulásban akadályozott gyermekek, fiatalok társadalmi integrációja.

ESEMÉNYNAPTÁR

Összes Esemény >>

AKTUALITÁSOK

KRÉTA elektronikus ügyintézés (Beiratkozás az általános iskolába 2022.)
Tájékoztatás általános iskolába történő beíratásról

Ideiglenes felvételi rangsor 2022-23. tanév

Középfokú beiskolázás 2022.

Az 'Összes esemény' és a 'Fotógaléria' folyamatosan frissül!Hírek részletesenKréta


Ökoiskola


Ökoiskola


Bázisintézmény 2017-2019.


Bázisintézmény 2020-2023.


TehetségPont


Konferencia


Széchenyi 2020


Határtalanul


Boldog Iskola


Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola 2020
logo
 
8000 Székesfehérvár, Szekfű Gyula utca 6.    —    Tel/fax: 22-504-674; 22-504-675    —    Email: aranyszfvar@gmail.com
2013. — Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény — Székesfehérvár — Minden Jog Fenntartva!
Készítette: infoteszt