Arany János Iskola - Bemutatkozás Arany János Iskola - Alapfok Arany János Iskola - Szakiskola Arany János Iskola - Autisták Arany János Iskola - Szolgáltatásaink Arany János Iskola - Tagintézményei
 

LOGOPÉDIA

Intézményünk tanulói számára az egészségügyi és pedagógiai célú habilitáció, rehabilitáció tanórai foglalkozás keretében biztosítjuk a logopédiai ellátást az 1-től a 9. évfolyamig. Fejlesztésük kiemelkedően fontos, mert a hozzánk beíratott gyerekek között magas arányban fordul elő artikulációs zavar, az olvasás és írás területén jelentkező különböző súlyosságú probléma.

A szakszerű és lelkiismeretes óvodai logopédiai ellátás ellenére gyakran szükség van az ott megkezdett terápia folytatására. Alsó tagozatra bekerülő tanulóink minden esetben szűrővizsgálaton vesznek részt, emellett a szakértői véleményben foglaltak is mérvadóak ellátásuk megkezdése előtt. Az olvasás-írást a Meixner Ildikó féle módszerrel és az erre épülő tankönyvcsaládból tanítjuk, de szükség esetén kiegészítő dyslexia terápiát is alkalmazunk.

ESEMÉNYNAPTÁR

Összes Esemény >>

AKTUALITÁSOK

KRÉTA elektronikus ügyintézés (Beiratkozás az általános iskolába 2022.)
Tájékoztatás általános iskolába történő beíratásról

Ideiglenes felvételi rangsor 2022-23. tanév

Középfokú beiskolázás 2022.

Az 'Összes esemény' és a 'Fotógaléria' folyamatosan frissül!Hírek részletesenKréta


Ökoiskola


Ökoiskola


Bázisintézmény 2017-2019.


Bázisintézmény 2020-2023.


TehetségPont


Konferencia


Széchenyi 2020


Határtalanul


Boldog Iskola


Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola 2020
logo
 
8000 Székesfehérvár, Szekfű Gyula utca 6.    —    Tel/fax: 22-504-674; 22-504-675    —    Email: aranyszfvar@gmail.com
2013. — Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény — Székesfehérvár — Minden Jog Fenntartva!
Készítette: infoteszt