Arany János Iskola - Bemutatkozás Arany János Iskola - Alapfok Arany János Iskola - Szakiskola Arany János Iskola - Autisták Arany János Iskola - Szolgáltatásaink Arany János Iskola - Tagintézményei
 

"ARANYOS" TÁBOROK VELENCÉN

Az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény 6. éve szervezi a Városgondnokság által üzemeltetett velencei tábort.

Szakiskola - Velencei táborozás Tanulóinknak ez felbecsülhetetlen jelentőségű, hiszen ez az egyetlen üdülési lehetőség számunkra. Az első években a tábor lakóinak nagy részét a Szakiskola tanulói töltötték be.

Az élménybeszámolók hatására a gyermeklétszám folyamatosan bővült, így már 3. éve két turnust szervezünk. A Szakiskolai tanulók mellett egyre több általános iskolás és az autizmussal élő diák is rendszeres résztvevői a tábornak.

A családok nagy része, ahonnan tanulóink érkeznek, rossz anyagi körülmények között él, alacsony iskolázottságúak, sokan közülük munkanélküliséggel küzdenek.

Gyermekeink számára ez az 5 nap igazi kikapcsolódást, felüdülést jelent az év többi, nehezen megélt napja után.

Szakiskola - Velencei táborozás A rendszeres étkezés, a rendezett, kulturált környezet, a gondos támogató légkör, az érdekes–hasznos szabadidős programok mind-mind felejthetetlenné teszik ezeket, a táborokat.

Ismerve a szülők nehéz anyagi helyzetét és a tábori költségek emelkedését, elsődleges feladatunk volt szponzorok keresése. Az általuk nyújtott anyagi támogatás tette ill. teszi lehetővé, hogy a gyermekek hajókiránduláson, sárkányhajózáson, wellnessen, sportvetélkedőkön, sportjátékokon, és különböző foglalkozásokon vegyenek részt.

Velencei táborozás Velencei táborozás Velencei táborozás Velencei táborozás

Támogatóink:

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.

ALBA PLANT Visteon Hungary Kft.

A Szeretet Szolgálatában Alapítvány

Székesfehérvári Első Lions Klub

Vitorlás Fogadó & Beach

Köszönjük Támogatóinknak, hogy kiemelten támogatták az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjának táborozását Velencén.
Az adományok lehetővé tették, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek gazdag programokon vehessenek részt és gondtalan, élményekben gazdag napokat tölthessenek el a Velencei–tó partján.

ESEMÉNYNAPTÁR

Összes Esemény >>

AKTUALITÁSOK

KRÉTA elektronikus ügyintézés (Beiratkozás az általános iskolába 2022.)
Tájékoztatás általános iskolába történő beíratásról

Ideiglenes felvételi rangsor 2022-23. tanév

Középfokú beiskolázás 2022.

Az 'Összes esemény' és a 'Fotógaléria' folyamatosan frissül!Hírek részletesenKréta


Ökoiskola


Ökoiskola


Bázisintézmény 2017-2019.


Bázisintézmény 2020-2023.


TehetségPont


Konferencia


Széchenyi 2020


Határtalanul


Boldog Iskola


Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola 2020
logo
 
8000 Székesfehérvár, Szekfű Gyula utca 6.    —    Tel/fax: 22-504-674; 22-504-675    —    Email: aranyszfvar@gmail.com
2013. — Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény — Székesfehérvár — Minden Jog Fenntartva!
Készítette: infoteszt